Slotfeest in Heusden

In de prachtige vestingstad Heusden, halverwege de Zuiderwaterlinie, kwamen op 23 september de laatste twee groepen wandelaars aan, waarna een spetterend slotfeest op de Vismarkt losbarstte. De Fanfare ‘Bereden Wapens’, een van de twee regimentsfanfares van de Koninklijke Landmacht en de internationaal bekende DJ La Fuente traden op. De jonge en talentvolle Radio538 DJ én geboren Heusdenaar Bas Menting verzorgde de presentatie. Iedereen was welkom om de wandelaars binnen de vestingwallen te onthalen en te genieten van de muzikale optredens.

 

700 jaar Heusden

2018 is het jaar waarin Heusden laat zien waar ze trots op zijn, een jaar waarin ze stilstaan bij de rijke geschiedenis van Heusden, maar vooral een jaar vol hoogtepunten! Om dit te vieren, hebben de Heusdenaren zelf een prachtig programma samengesteld.

Het hele jaar door is er van alles te beleven; een tijdlijn van evenementen die als een puzzel met elkaar zijn verbonden en waarbij ieder puzzelstuk zijn eigen verhaal heeft. Door deze op te halen en met elkaar te delen, ontstaat het gevoel van verbondenheid. Verbonden door verhalen die generatie op generatie zijn doorgegeven en nu samenkomen in het jubileumjaar Heusden700.

Bekijk ook het item van Omroep Brabant over Heusden.